HISTÒRIA

de l'Hotel Xalet de Golf

Consultar disponibilitat habitacions

Un hotel amb una llarga història

El 1929, any de l’Exposició Universal a Barcelona, S.M. el Rei Alfons XIII inaugura el Real Club de Golf de Cerdanya, un dels clubs amb més solera a nivell nacional.

El Xalet del Golf està unit a la història d’aquest Club.

L’Hotel, construït al 1948 per dotar el camp de golf d’unes instal·lacions residencials que atraguessin a clients amants del golf, aviat es va convertir en un lloc de trobada de la burgesia catalana.

historia real club golf cerdaña
historia-hotel chalet-golf02-Cerdanya-Puigcerda

Per les seves instal·lacions van passar grans personalitats com S.M el Rei Joan Carles I, el Rei Humbert de Savoia, presidents de la Generalitat de Catalunya, actors de renom internacional i altres personalitats que ocupen un lloc destacat en la recent història del nostre país.

El 1970 Alberto Lucarini assumeix la direcció del Xalet i aconsegueix una clientela fidel amb un servei cura, proper i familiar valorat tant pels clients que van formant part de la seva història com pels socis del Real Club de Golf. Durant 30 anys la família Lucarini va gestionar l’hotel fins que un incendi el 2001 el va convertir en cendres.

El 2003 l’hotel ressorgia reconstruït pels seus propietaris i, després d’una etapa en què la família Lucarini va emprendre nous projectes, el 2011 va reprendre la gestió de l’Hotel amb dos grans bases: l’experiència i bon fer d’Alberto Lucarini i l’estil renovat del seu fill Sandro.

historia-hotel chalet-golf02-Cerdanya-Puigcerda

Reformat el 2021

Un nou grup hoteler compra l’Hotel i el sotmet a una completa reforma, dotant-li d’un disseny exclusiu i modern, i assumint l’excitant repte de tornar-li la essència i el prestigi dels seus millors moments.

Un nivell de servei inigualable i una atenció a client acurada i creativa perquè la teva estada sigui memorable.

sala-Xemeneia-Hotel-Xalet-del-golf
exterior-Hotel-Xalet-del-golf

La nostra història en imatges

"Les muntanyes m'estan cridant i jo he d'anar"
es_ESSpanish